Search

Korrja e misrit të ëmbël organik

554

Korrja e misrit të ëmbël organik me kombajnë Oxbo 2475 të pajisur me një kokë 6-rresht 3630F.
Misri ngarkohet direkt në kamionë dhe dërgohet direkt në fabrikë ku përpunohen dhe paketohen brenda disa orëve. /Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *