Search

Konsumimi i perimeve do të përmirësojë shëndetin tuaj

112

Perimet janë të pasura me vitamina, minerale, fibra, antioksidantë dhe një shumëllojshmëri të pafundme të ushqyesve që shkenca sapo ka filluar të zbulojë.

Në studimet vëzhguese, konsumimi i perimeve shoqërohet me përmirësim të shëndetit dhe një rrezik më të ulët të sëmundjes.

Unë ju rekomandoj që të hani një shumëllojshmëri të perimeve çdo ditë. Ato janë të shëndetshme, plotësojnë dhe shtojnë shumëllojshmëri në dietën tuaj. /Gazeta Bujku

Përgatiti: Ajshe Leka / konsulente për nutricion dhe dietologji: fb.com/nutricistedietologe
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *