Search

Komuna e Skenderajt nënshkruan kontratë me 18 përfitues të serrave

242

Është bërë nënshkrimi i 18 kontratave me përfituesit e serrave dhe drejtorisë së bujqësisë. Kryetari Jashari theksoi se ky është edhe një hap i dëshmuar për ndihmën dhe mështetjen e bujqëve.

Ndër të tjera Kryetari Jashari, në llogarinë e tij në facebook ka shkruar “Sot kemi bërë nënshkrimin e kontratave me 18 përfituesit e serrave, përmes Drejtorisë së Bujqësisë. Ky është edhe një hap i dëshmuar për t’i ndihmuar dhe mbështetur bujqit tanë. Bujqësia është prioritet i yni dhe gjithmonë do të jemi pranë bujqve punëtorë! Sot kemi bërë nënshkrimin e kontratave me 18 përfituesit e serrave, përmes Drejtorisë së Bujqësisë. Ky është edhe një hap i dëshmuar për t’i ndihmuar dhe mbështetur bujqit tanë. Gjithmonë do të jemi pranë bujqve punëtorë.” /Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *