Search

Komuna e Skenderaj fton fermerët të aplikojnë për grante

461

Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural, në kuadër të mbështetjes së fermerëve në sektorin e blegtorisë, njofton të gjithë fermerët e interesuar të aplikojnë për grante.

DPZHR, do të ndanë këtë Grant:

11 (Njëmbëdhjetë) Mëshqerra barrëse.

Të gjithë fermerët e interesuar, aplikacionin mund t’a marrin pranë zyrave të Drejtorisë për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural, në komunën e Skenderajt. /Gazeta Bujku

No photo description available.

Image may contain: text
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *