Search

Komuna e Rahovecit vazhdon fikjen e zjarreve, apelon tek qytetarët për kujdes të shtuar

108

Mbi 48 orë ballafaqim i drejtëpërdrejtë me zjarrin dhe ballafaqimi ende vazhdon edhe në këto orë të vona, shumë hektar pyje janë djegur!

Zjarrfikësit së bashku me njësinë e pylltarisë në Rahovec nuk do të dorëzohen deri sa ta ndalin edhe shkëndijën e fundit të zjarrit!

Qytetarë të nderuar lutje për ju MOS shkaktoni zjarre qëllimisht sepse i shihni dhe vet sa dëme kemi
Faleminderit puntorëve të drejtorisë së bujqësisë që në mënyrë vullnetare n’a janë bashkuar!
Raporto për çdo zjarr sepse koha e raportimit ka vlerë për zjarrfikësit!

Numri fiks 029-277-555 ☎️
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *