Search

Komuna e Rahovecit publikon raportin e dëmeve të shkaktuar nga breshëri

362

Si pasojë e të reshurave të mëdha të breshërit dhe shiut, komuna e Rahovecit përkatësisht DBZHR ka përgatitur një raport të dëmeve në bujqësi, raport ky që paraqet një përshkrim të dëmeve në kulturat bujqësore, në bazë të informacioneve të raportuara nga banorët e komunës së Rahovecit si dhe nga analiza e zyrtarëve që kanë dalë në terren.

Raportin e dëmeve në bujqësi e gjeni të publikuar në ueb- faqen e komunës së Rahovecit.
Shih linkun e mëposhtëm:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *