Search

Komuna e Rahovecit apel qytetarëve që të kenë kujdes nga zjarret e mundshme

133

DBPZHR-së në Komunën e Rahovecit së bashku me vëzhguesitë e zjarrëve gjinden në terren për parandalimin e ndonjë zjarri të mundshëm në pyje.

Pë shkak të temperaturve të larta që vazhdimisht janë ne rritje, autoriteti pyjor kërkon nga qytetarët përgjegjësi dhe kujdes të shtuar, pasi që rreziqet dhe arsyet për zjarret në këto temperatura janë të mundshme dhe si pasojë të kësaj mundë të shkaktojnë dëme të konsiderueshme.

Përveq kësaj lusim qytetarët nëse shifni ndonjë zjarrë sado i vogël që të jetë, lajmëroni qendrën operative emergjente nr. 112, Policin e Kosovës, B. Zjarrëfiksave 193. Autoritetin pyjor Komunal, apo rojet e pyjeve në Rahovec. /Fermerët/Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *