Search

Kompania “VALBONI” prezanton motokultivatorin më të ri në treg!

834

Weima, lider i prodhimit të Motokultivatorëve…

Të përshtatshëm për tu përdorur në të gjitha terrenet dhe llojet e tokave bujqësore. Doreza të lehta për tu manovruar në të gjitha anët e dëshiruara. Mundësia e mirë e shfrytëzimit edhe për nevoja të transportit, duke ju bashkangjitur pjesët përcjellëse që i posedon.

“Valboni”
Rahovec – Kosovë
+38344128232
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *