Search

Kombajna për korrjen e trangujve

477
Trangujt janë perime shumë e shëndetshme, e pasur me ujë, që organizmit i sjellin veti të shumta për shëndetin dhe linjat trupore.

Trangujt janë përplot me veti shëruese që kontribuojnë për shëndetin e njeriut. Është përplot ujë, që ndikon në organizmin e njeriut që të jetë i hidratuar. Pos kësaj, është në gjendje që të ul kolesterolin dhe ta forcojë sistemin imun.

Ne ju sjellim një video ku shihet zhvillimi i teknologjisë për korrjen e trangujve. /Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *