Search

Gjilan, nesër nis faza e parë e dezinsektimit, apelohen bletarët t’i mbyllin shtëpitë e bletëve

423

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Gjilan, të enjten hënën fillon me fazën e parë të dezinsektimit hapësinor, e cila përfshin qytetin dhe fshatrat përreth, me qëllim të shfarosjes së mushkonjave dhe insekteve tjera të bezdisshme për qytetarët.

Drejtori i Shëndetësisë, Selami Xhemaili, ka njoftuar se kjo dezninsektimi do të zgjas pesë ditë, derisa qytetarët rekomandohen që t’i mbajnë dritaret e mbyllura, që mos të futen mushkonjat (insektet) brenda.

Komuna, po ashtu, njofton bletarët për kujdes të shtuar që t’i mbajnë të mbyllura bletët prej orës 20.00 deri 05.00 të mëngjesit gjatë këtyre ditëve për shkaqe sigurie. /Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *