Search

Ferma për prodhimin e qumështit në fshatin Ballovc të komunës së Podujevës

704

Ferma për prodhimin e qumështit në fshatin Ballovc të komunës së Podujevës. Vlen të potencohet se përveç ushqimit voluminoz dhe të koncentruar, Tefiku, ju shton edhe karota dhe siç mund te shihni edhe nga kjo video, lopët ushqehen me ëndje. /Landwirt.com