Search

Duraku: Vazhdojmë me punë të mira për fermerët punëtor të komunës sonë!

131
Blegtoria, sektori i cili aktualisht radhitet si më i rëndësishmi në prodhimtarin e bujqësis…🐄🐑
Prodhimi i shumë produkteve dhe nënprodukteve bujqësore ka bërë që ky sektor të jetë prioritet në programin e drejrtorisë së bujqësisë.
Për herë të parë Komuna e Rahovecit ju ka dalur në ndihmë blegtorëve, duke ju ndërtuar stalla për lopë qumështore në mënyrë që të rritet mirëqenia dhe prodhimi në fermat e tyre.
Drejtori Berat Duraku me nënkryetarin e komunës z. Fatmir Iska kanë vizituar fermerinë që ka përfituar nga ky program dhe në fermën e finalizuar panë nga afër funksionimin e saj.
Vazhdojmë me punë të mira për fermerët punëtor të komunës sonë!