Search

Drejtoria e Bujqësisë publikon thirrjen për aplikim, do të jepet mekanizëm, komore ftohëse dhe lakrofriz

400

Drejtoria e Bujqësisë ka publikuar thirrjen për aplikim për fermerët rahovecas, një proces nëpërmjet të të cilit do të jepen pajisje bujqësore.

Në njoftimin e drejtorisë thuhet se duke e parë rëndësinë e mekanizmave bujqësor, ka vendosur që të publikohet thirrja për donacione, ku do të shpërndahen 336 pajisje.

Afati i fundit për aplikim është 18 nëntor 2020.

Njoftimi i plotë:

THIRRJE PËR APLIKIM – Mbështetje me mekanizëm bujqësorë, komore ftohëse dhe laktofriz

Duke e parë rëndësinë e mekanizmave bujqësorë të cilët fermerët tanë ndihmohen në mënyrë të drejtëpërdrejtë, Komuna e Rahovecit përkatësisht Drejtoria e Bujqësisë ka hapur thirrje për fermerët të cilët merren me sektorët e ndryshëm të bujqësisë, ku do të shpërndahen mbi 336 pajisje.

Këto janë paisjet të cilët fermerët tanë do të kryejnë shërbimet në fermat e tyre.

Afati i aplikimit është nga data 03/09/2020 deri më 18/09/2020. Aplikacionet dorëzohen në zyret e Drejtorisë së Bujqësisë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *