Search

Drejtori i DBPZHR-së Berat Duraku inspekton punimet në kanalin kullues

225

Po vazhdojnë punimet në kanalin kullues në Ratkoc Malësi dhe Gexhë.

Sot, Drejtori Duraku ka vizituar punimet të cilat janë duke u zhvilluar në kanalin kullues i cili është duke u ndërtuar në këto vendbanime.

Aktualisht po punohet në krahun 1 i cili është në përfundim në drejtim të Drinit të Bardhë.

Ky kanal po ndërtohet sipas kushteve më të mira të cilat do të shpëtojnë shumë toka bujqësore nga vërshimet dhe fatkeqësitë e ndryshme natyrore.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *