Search

Divjaka, aty ky turizmi dhe kulinaria ndërthuren më së miri

307

Zona e Divjakës është një ndër zonat që ka njohur një zhvillim të vrullshëm në kohët e fundit si në agrikulturë ashtu edhe në turizëm.

Së bashku me guidën Altin Hila kemi eksploruar disa prej pikave interesante të Divjakës si dhe kemi shqyrtuar kulinarinë që ofrohet nga vendasit.

Divjaka sot është  një nga parqet natyrore më të vizituara për turizmin detar, natyrorë, atë të  vëzhgimit të shpendëve ujorë dhe kulinarinë me bazë prodhimet e detit dhe perimet bio të fushave të saj. /Top Channel
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *