Search

Dëmet e shkaktuara nga breshëri në Komunën e Rahovecit

289

Reshjet e mbrëmshme të shiut të shoqëruara me breshër, kanë përfshirë pothuajëse gjithë Komunën e Rahovecit.

Drejtori i DBPZHR-së së bashku me zyrtarët e kësaj drejtorie, që nga mëngjesi kanë dalur në teren për të parë nga afër dëmet të cilat janë shkaktuar si pasojë e këtyre reshjeve.

Nga gjendja faktike që kemi parë në shumë fshatra dhe zona vreshtare në Komunën e Rahovecit, nga ataku i breshërit më së shumti është dëmtuar zona vreshtare në vendin e quajtur Hamovc duke përfshirë edhe një pjesë të fshatit Brestoc.

Shpresojmë që këso reshjet e fundit, që kanë kapluar gjithë Kosovën të mos përsëriten asnjëherë!

Rahovec
20/05/2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *