Search

Category: TEKNOLOGJI

Makina për korrjen e zarzavate

Ky mjet i lejon fermerët të korrin zarzavate në një pjesë të kohës që zakonisht do të shpenzonin duke e korrur me dorë. /Gazeta Bujku

Makineria për mbledhjen e qepëve

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Makineria për korrjen e kungujve dhe heqjen e farave

Moty KE 3000 është një makinë që mbledh farat e kungujve. Pajisja e pozicionon kungullin në një vijë të drejtë dhe pastaj i mbledh ato me një rrotë të madhe...

Makineria për vjeljen e boronicave

Nuk ka ndonjë sekret të madh për të vjel boronica. Përtej rritjes aktuale të boronicave, nuk ka një fryt më të lehtë për t’u përgatitur dhe për të...

Makineria për vjeljen e mollëve

Vjelja e mollës zakonisht është vjel me dorë, por zhvillimi i teknologjisë ka lehtësuar dukshëm punën e fermerëve. Ne ju sjellim një video ku shihet makineria...

Gara e fermerëve me traktorë të vegjël

Teknologjia në agrikulturë

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Roboti për vjeljen e luleshtrydheve i shpejtë, i shkathët dhe i gatshëm për të zëvendësuar njerëzit

Nga traktorët vetë-ngasës dhe robotët janë në gjendje të mbikëqyrin kulturat bujqësore, nuk është sekret se bujqësia aktualisht është në mes të një...

Makineria për kapjen e pulave

Teknologjia e fundit mahnitëse për fermerët e avancuar. Mega makina automatike për kapjen e zogjve të pulave dhe gjeldetëve, si dhe transportimin e tyre. Sisteme...