Search

Category: TEKNOLOGJI

Makineria për korrjen e misrit

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Makineria për vjeljen e lajthisë

Lajthia, Corylus avellana L., është një bimë antike që jeton dhe frutifikon në gjendje të egër në gjithë 48 Europën, në veçanti mbi kodra dhe rrëzë...

10 makineritë më brilante bujqësore

A keni parë ndonjëherë automjete bujqësore dhe makina produktive si këto?  Këtu është lista e 10 automjeteve bujqësore brilante dhe makinave të zgjuara...

Vegla të mrekullueshme për kopsht

Makineria për mbledhjen e kashtës

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Kombajna për korrjen e misrit

Makineria për mbështjelljen e barit

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Teknologjia moderne në bujqësi

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Makineria për korrjen, përpunimi dhe paketimi i lakër Brukselit

A keni menduar ndonjëherë se si kjo kulture është korrur dhe e përgatitur për supermarketin tuaj? Kjo video tregon të gjitha. Së pari fillohet me korrjen me...

Makineria për korrjen dhe përpunimin e trangujve

Trangujt janë perime shumë e shëndetshme, e pasur me ujë, që organizmit i sjellin veti të shumta për shëndetin dhe linjat trupore. Trangujt janë përplot me...