Search

Category: TEKNOLOGJI

Testimi ABS-it të traktorët

Mikser për ushqimin e kafshëve

Teknologjia në agrokulturë është duke u zhvilluar më të madhe. Kompanitë të ndryshme janë duke prodhuar makinerit me moderne bujqësore për çdo sektor. Së...

Kultivimi, korrja, përpunimi dhe paketimi i lakër Brukselit

A keni menduar ndonjëherë se si kultivohet, korret lakra e Brukselit? Kjo video tregon të gjitha. Së pari fillohet me kultivimin dhe korrjen me makinën me moderne...

Gara e traktorëve në lëvrim New Holland, Johni Deere dhe Valtra

Pse duhet zgjedhur mbreti i fushave New Holland?

Një video e publikuar në internet shihet forcat e dy traktorëve njëri i markës Fiat dhe tjetri New Holland të cilët masin forcat e tyre për ta tërhequr...

Makineria për korrjen e patates

Kultura e patates sot është një nga kulturat më të përhapura në botë. Me dhjetëra hektarë të kësaj kulture sot kultivohen edhe në Kosovë. Sipas Anketës...

Makineria për korrjen dhe përpunimin e domates

Domatja është një nga produktet që prodhohet masivisht në botë, pa të cilën shumë prej gatimeve tona nuk do të kishin kuptim. Ne ju sjellim një video ku...

Makineri për spërkatje New Holland tashme edhe në Kosovë

Automatizer New Holland SA Series, është një makineri ideale dhe e përsosur për spërkatjen e tokës. Rrjedhja e lartë e ajrit, manovrimi i shkëlqyer dhe...

Njihuni me mbretin e fushave New Holland

Kompania Rimida dhe Agro Bora në tregun e Kosovës sjellin kompaninë lider të prodhimeve bujqësore New Holland, e njohur për prodhimin e të gjitha makinerive...

Zgjedhja e makinerive bujqësore në tregun e Kosovës

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...