Search

21 vjeçarja menaxhon fermën e lopëve

807

Ndryshe nga moshataret e saj, Suzana Saraqi, 21 vjeçare, menaxhon një fermë relativisht të madhe me viça e lopë. 21 vjeçarja nga fshati Bivolak i Vushtrrisë, madje thotë se kjo punë është e lehtë, dhe në të ardhmen pretendon në zgjerimin e fermës e cila sot numëron 30 krerë lopë.Të ndjekim reportazhin e kolegut Bahtir Cakolli./21Media
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *